SKÖNHETSVÅRD

Naturlig skönhet

Kemisk peeling- med DERMAHA

- Vi använder oss av svenskt framtagna produkter; DERMAHA. Dermahas lactoserum är en mjölksyrebaserad produkt som är skonsam för huden. På grund av dess skonsamhet kan den användas för patienter som lider av atopisk dermatit, rosacea, för nästan alla hudfärger och hudtyper. Målet med Dermaha lactoserum är att få huden ungdomligare och friskare än den var innan. Till skillnad från många andra kemiska peelings behövs ingen förbehandling eller speciella försiktighetsåtgärder innan du använder DERMAHA Lactoserum.

För behandling av;
• Acne och acne-ärr
• Operationsärr
• Brännskador
• Stora porer
• Rynkor
• Ålders- och pigmentfläckar
• Eliminerar permanent make-up

 

I samband med behandlingen bör du undvika att använda andra hudvårdsprodukter under de första 4 månaderna. Står du på behandling med Roaccutan, A-vitaminsyra, Aberela eller Hydrokinon är det olämpligt att genomgå behandlingen. Solarium och stark sol bör undvikas direkt och från ett antal dagar till några månader, allt beroende på peelingens styrka och vad som behandlas. Solskyddspreparat med hög skyddsfaktor bör användas de första månaderna efter en behandling. 

 

Produkten ger synbara resultat efter bara en behandling men beroende på vad som behandlas upprepade behandlingar behövas. Vid exempelvis behandling av ackneärr eller operationsärr krävs en starkare behandling och då ska du som kund använda dig av DERMAHAS eftervårdsprodukter. Här kan vi erbjuda mycket förmånliga priser till dig som kund.  

Image by Christopher Campbell

PRP behandling

PRP (Platelet Rich Plasma eller blodplättrik plasma) -även kallad Dracula eller Vamyr behandling- är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar hudens cellföryngring och produktion av kollagen och elastiska fibrer. Även hårbotten kan behandlas för att återuppliva avtagande hårväxt. PRP-behandlingen ger inga biverkningar eftersom behandlingen består av kroppens egna celler och inte innehåller några läkemedel eller kemikalier. Behandlingen är 100 % naturlig och innehåller inga tillsatser. 

 

Hur går behandlingen till?
En liten mängd (max 60 ml) av ditt eget blod bearbetas i en specialdesignad klinisk centrifug. Vid centrifugeringen delas blodet upp i 3 skikt där det översta består av plasma med en extra hög koncentration av blodplättar. Den läkande plasman injiceras in i de hudområden som behöver föryngring. PRP lämpar sig även för hela kroppen, även om man tar ett mindre område i taget.

Läs mer och se priser här