PRISER

PCR- Test med reseintyg

Virusdiagnosik qPCR inkl friskintyg/reseintyg för dig som behöver visa upp bevis på smittfrihet från SARS-CoV-2. 

Pris för företag enligt offert.

Suturer/ sår

För dig som väljer att gå till en privat mottagning hellre än till vårdcentralen hjälper vi även till med att ta bort stygn och lägga om sår. Boka in en dubbeltid (30 min) så har vi gott om tid. Notera gärna vilken typ av sår/hur många stygn det är.

Egna injektioner

Ibland kan man behöva hjälp med att få en injektion av ett redan ordinerat läkemedel. Tex B-vitamin eller p-spruta. Mot uppvisande av ordination kan du få hjälp på mottagningen med detta. 

Kemisk peeling

Vid ditt första besök ingår en konsultation, där går vi igenom en hälsodeklaration, vilket är ditt syfte med behandlingen och vilket resultat kan du förvänta dig. En bedömning görs också om hur många behandlingar som kan behövas för uppnå önskat resultat. Vid bokning av peeling med 60% ska du som kund också köpa våra efterbehandlings produkter, annars kan vi inte garantera en säker behandling.  Köp av eftervårdsprodukter kostar 1.300kr men en rabatt på 1.000kr  ges vid köp av produkter och 60% behandling. Boka in en dubbeltid (30 min). Skriv också i din  bokning vilken typ av behandling du önskar.

PRP (Paleted Rich Plasma) behandling

Vid ditt första besök ingår en konsultation, där går vi igenom en hälsodeklaration, vilket är ditt syfte med behandlingen och vilket resultat kan du förvänta dig. En bedömning görs också om hur många behandlingar som kan behövas för uppnå önskat resultat. Första besöket du bokar är en konsultation på 15-30  minuter efter det sker bokning via mail.